Leica iCON iGG4 - 3D System


Leica iCON iGG4 - 3D System

Използвайте всички възможности на вашия грейдер с системата iCG на Leica iCON. Системата позволява на операторите да използват цялостния потенциал на техните машини за по-широк спектър от приложения. Операторите вече могат да завършат работата си по-бързо, с драстично намалено време на престой и завършване на повече задачи от всякога.

ICON iGG4 дава възможност на операторите на грейдер да правят повече, без да прекарват години в обучение на работното място. Лесното за разбиране решение прави повечето оператори продуктивни само за кратък период от време. iGG4 автоматично контролира острието на грейдера, докато се фокусирате върху поставянето на машината в оптимална позиция.

Ползи:

  • Увеличете максимално потенциала на вашия грейдер за по-широка гама приложения с по-голяма точност.
  • Стартирайте машината си в автоматичен режим, докато се движите с точност във всяка посока.
  • Увеличете производителността и ефективността си с грейдера. Конфигурацията с двойна антена повишава точността, което води до по-малко преработване.
  • Гъвкавото и иновативно решение  iCON ви позволява да разширите системата си, тъй като проектите ви нарастват по обхват и размер.
  • Най-новата CAN технология ви позволява да разширите функционалността на вашата система, като просто добавите необходимите компоненти.
  • PowerSnap: използване на един и същ панел за много машини.

Двойно GNSS решение

Прецизна и лесна работа във всяко приложение. Конфигурацията с двойна антена за грейдери предлага ясни предимства пред едномерните GNSS решения. Независимо от това как се позиционира машината, позицията се изчислява точно, което ви позволява да планирате прецизно и ефективно.