Leica GS07


Leica GS07 - Нашата най-лека и компактна антена

Leica GS07 е нова антена, позиционирана в средния клас на GNSS портфолиото на Leica Geosystems. Това леко, но много устойчиво оборудване идва с функционалност, фокусирана точно върху това, от което се нуждаете в ежедневната си работа.

Leica GS07 е компактна 320 канална антена, проследяваща всички сателитни системи: GPS, Glonass, BeiDou, Galileo. GS07 работи с най-новият контролер Leica CS20 и заедно гарантират бързо измерване и трасиране на данни, лесен за работа приложен софтуер, комбинирани в перфектният мрежови RTK подвижен приемник. Благодарение на софтуера Leica Captivate Field и контролера Leica CS20, GS07 ви дава възможност да се докоснете до истинско качество на Leica Geosystems.

GS07 е цялостно решение, което включва:

МОЩЕН СОФТУЕР

Приемникът Leica GS07 GNSS работи в комбинация с революционият Captivate софтуер. С лесни за използване програми и голям сензорен екран, всички видове измерени или проектни данни могат да бъдат визуализирани в 2D или 3D размерност. Leica Captivate има уеднаквено меню и обединява проекти, програми и данни, независимо дали работите с GNSS приемник или тотална станция.

ИНТЕГРИРАНЕ НА ДАННИТЕ

Обработката на данни в офиса вече е по-лесна от всякога. Докато Captivate събира данните на полето, десктоп софтуерът Leica Infinity обработва информацита в офиса. Infinity комбинира данните измерени с GNSS приемник, тотална станция или дигитален нивелирu, така че финалните резултати са интегрирани в единна софтуерна среда.

ГРИЖАТА ЗА КЛИЕНТА Е НА ПЪРВО МЯСТО

Чрез Активна Грижа за Клиентите, глобална мрежа от опитни професионалисти е само на един клик разстояние, за да ви помогне експертно при всеки проблем.

  • Отлично сервизно и техническо обслужване за вашия инструмент.
  • Докато сте на обекта - бърза консултантска помощ по телефон в реално време
  • Онлайн услуга за изпращане и получаване на данни директно от полето.

Контролирайте разходите си с индивидуален пакет за обслужване на клиенти (CCP), който ви дава увереност, че можете да разчитате на подкрепа навсякъде и по всяко време.

МОЩНИ ПОЛЕВИ КОНТРОЛЕРИ

Вземете целия си офис в движение и открийте силата да преодолявате всяка задача с лекота. Това е постижимо с новото поколение контролери Leica CS20. Чрез Сензорни екрани, големи дисплеи, 3D преглед и мощни процесори, сега тези контролери ви позволяват в движение да контролирате офиса си. Открийте контролера Leica CS20:

  • Наградата Red Dot за продуктов дизайн
  • 5“ (127mm), портретен, сензорен дисплей
  • QWERTY клавиатура
  • 1 GB Памет(RAM)
  • Вътрешна памет 2 GB
  • IP68 защита срещу прах и вода
  • Опция с интегрирана DISTO™ лазерна ролетка за точни измервания