Leica FlexLine TS10 тотална станция


Automatsko merenje visine instrumenta

Pogledajte kako vam revolucionarna AutoHeight funkcionalnost može pomoći da izmerite visinu instrumenta


Otkrijte novu FlexLine Seriju

Nova generacija manuelnih totalnih stanica: Leica FlexLine TS03, TS07 i TS10

Leica FlexLine TS10

Leica FlexLine TS10 е най-високият клас тотална станция с ръчно управлени от Leica и се предлага във варианти с 1’’ / 2’’ / 3’’ / 5’’ / ъглова точност. Този модел е приложим за инженерни задачи, изискващи висока точност, повече функционалности, специално разработени приложения (трасиране на DTM, Пътища, Тунели, ЖП и др.). TS10 е подходящ също при работа с голям обем от информация (големи DXF файлове, 3D облаци от точки и др.) . Всичко това е възможно с новия 3D Leica Captivate работен софтуер, с който са оборудвани тоталните станции в серията TS10.

  • Директорите на строителни екипи се възползват от краткия престой на техните екипи на обекта. Проектите се изпълняват в рамките на предвидените време и бюджет.
  • Големите геодезически фирми могат да разчитат на надежден инструмент, който дълго време ще запази своята висока пазарна стойност. Това облекчава значително планирането на бъдещи инвестиции за геодезическо оборудване.
  • Геодезистите работят по-бързо измервайки или трасирайки повече точки ежедневно. С Leica TS10 те свеждат грешките до минимум и се възползват от бързия трансфер на данни чрез USB, SD карта или дори през мобилен интернет.

Leica FlexLine: Ново поколение тотални стации

Новата серия Leica FlexLine се основава на доказана продуктова концепция, която прави революция в света на геодезията вече близо 200 години. За разлика от другите тотални станции на пазара Leica Geosystems се фокусира върху върху осигуряването на най-високо качество, най-ниската обща цена на притежание и най-дълъг период на експлоатация.

AutoHeight

Серията TS10 предлага първата по рода си AutoHeight опция. AutoHeight позволява автоматично лазерно измерване и задаване на височината на инструмента. Съкратете времето за ориентация и елиминирайте грубите грешки от наклона или провисването на старата метална ролетка.

Leica Captivate: мощен 3D софтуер, интуитивен и лесен за работа

Серията TS10 е обурудвана с революционният Captivate 3D софтуер. Този съвременен софтуер превръща сложните данни в реалистични и използваеми 3D модели.

Сервиз и поддръжка: в България и по света

Сега с опция за мобилен интернет достъп, Leica TS07 лесно се свързва с вашия офис за безпроблемен и бърз трансфер на данни. Чрез програмата Active Customer Care и портала за клиенти myWorld потребителите имат достъп до най-новите софтуерни актуализации, сервиз и и поддръжка. Обърнете внимание и на функцията mySecurity. В случай на кражба с активирана mySecurity механизмът на заключване гарантира, че устройството е деактивирано и вече не може да се използва

РАБОТЕТЕ БЪРЗО

Измервайте и трасирайте повече точки на ден, възползвайте се от ключовите характеристики за всеки един Leica инструмент - лазерен отвес, двустранни безконечни винтове за бързо хоризонтално и вертикално насочване към целта, страничен бърз бутон, мощен далекомер и др. Тази тотална станция е създадена, за да улесни вас и вашата работа.

РАБОТЕТЕ БЕЗПРОБЛЕМНО

Увеличете производителността и намалете времето за престой на обекта. Изберете надежден Leica инструмент, които не само работи безотказно, но има и осигурен професионален сервиз и техническа поддръжка.

ИЗБЕРЕТЕ ИНСТРУМЕНТ, КОЙТО ЩЕ ИЗДЪРЖИ

Доказано - дори и след години на експлоатация в тежки условия (като кал, прах, дъжд, жега или студ), тоталните станции FlexLine все още работят със същото високо ниво на точност и надеждност. Този всеизвестен факт може да бъде потвърден от нашите дългогодишни клиенти в България и по света.

КОНТРОЛИРАЙТЕ СВОЯТА ИНВЕСТИЦИЯ

Качеството на инструментите е нашият стандарт в продължение на почти 200 години. Ето защо можете да разчитате на по-ниска инвестиция през целия жизнен цикъл на инструмента без да се притеснявате от неочаквани разходи.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ МОБИЛНА ВРЪЗКА

С допълнителния достъп до мобилен интернет на TS10 можете да изпращате данните си онлайн или да получавате проектни данни от своите колеги от офиса. Възползвайте се от услугите на Leica Geosystems - като Leica Exchange или Leica Active Assist.

СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ С AUTOHEIGHT

Тази революционна характеристика позволява на вашия TS10 автоматично да измери и настрои собствената си височина. Това намалява грешките и ускорява процеса по станциониране и ориентация на инструмента.